Pořid’te předplatné Flash Art do konce roku a soutěžte o workshop v ateliéru Malování kreslení

15. 12. 2015

Naším Vánočním dárkem pro Vás je možnost získat dárkový poukaz na workshop dle vlastního výběru v ateliéru Malování kreslení. Poukaz obdrží ten, kdo objedná předplatné  časopisu ještě do konce tohoto roku a v zahlaví své žádosti uvede „dárek“.

Malování a kreslení, je nezisková organizace založená roku 2010 na základě předchozí mnohaleté profesní zkušenosti zakládajících členů.
Jsou to výtvarní umělci, pedagogové, architekti, designeři… Jejich posláním je podpora výtvarné kultury a napomáhání přístupu široké veřejnosti k výtvarnému umění. Jsme skupinou výtvarných nadšenců, jejímž cílem je poskytovat prostor k rozvoji vztahu k výtvarnému umění a mnohým podobám současné kultury dětem, mládeži, dospělým a seniorům.
Od roku 2010 má „ateliér“ pobočky po celé ČR, v roce 2014 jsme založili Novou galerii, ve které pořádáme výstavy a v roce 2015 umělecké Centrum Amudarja, které se postupně stává místem setkávání milovníků výtvarného umění.
Setkávání probíhají ve výtvarných atelierech po celé České republice (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice, Zlín, Slaný…) ve formě pravidelných dvouhodinových kurzů nebo formou vícedenních workshopů a seminářů. Každý týden navštěvuje školu zhruba 750 – 800 členů.
Máte chuť se naučit malovat, staňte se členy ateliéru Malování a kreslení!
Na setkání se těší celý tým a Ing. arch. Nina Mainerová!

Find more stories

Home